• home
 • video
 • pas verschenen

  Westerlo-coach: "Lamentabele vertoning"

  Coach Van Wijk: "We hebben absoluut een lesje gehad."

  De verrassing in de eerste klasse is zelf verrast in de beker. "We moeten geen excuses zoeken", reageert Westerlo-coach Dennis van Wijk na de 6-1-nederlaag bij derdeklasser Olsa Brakel.

  "We verliezen met 6-1 na een absoluut lamentabele vertoning van mijn ploeg", begint Dennis van Wijk. "Ik ben ontgoocheld over hoe we aan de match begonnen zijn, als je zo start dan heb je een probleem."

  Olsa Brakel heeft kunstgras liggen. "Als eersteklasser maakt dat in principe niet veel uit. Ik denk niet dat wij één excuus moeten zoeken. Olsa Brakel was in alle facetten van het voetbal beter dan wij, het zal te maken hebben met een gebrek aan ingesteldheid."

  Doelman Brian Gielen maakte zijn debuut. "Onze jonge keeper kan je niet veel verwijten, maar zijn verdedigers hebben hem in de steek gelaten. Maar het is nu niet verstandig om nu de hele boel op te blazen. We hebben absoluut een lesje gehad. We moeten nederig zijn en de koppen bij elkaar steken."

  "Boos is beter dan ontgoocheld. Nu ben ik zwaar ontgoocheld over hoe bepaalde jongens de match aanvatten. Dat mag niet en als trainer kan je dat nooit goedpraten, zeker niet ten opzichte van de supporters."

  Het kunstgrasveld van Olsa Brakel