• home
 • video
 • pas verschenen

  Boskamp na bloedklontertje: "Ik ben 24 kg vermagerd"

  Johan Boskamp straalde bij zijn terugkeer in Extra Time.

  Johan Boskamp heeft na een lange radiostilte zijn opwachting weer gemaakt in Extra Time. "Als het wat had tegengezeten, had ik nu in de lucht gezweefd", vertelt Boskamp over de moeilijke periode. Sindsdien heeft hij zijn levensstijl omgegooid. "Ik lijk wel een vis."

  "Ik had een bloedklontertje", vertelt Johan Boskamp over zijn spoedoperatie. "Ik lag even 'voor pampus' in mijn douche. Maar de dag zelf hebben ze het klontertje nog weggehaald."

  "Als het wat had tegengezeten, had ik nu in de lucht gezweefd. Maar ik ben er nog steeds. En sindsdien ben ik 24 kilogram afgevallen."

  "Dat is ook niet gek, want ik lijk wel een vis. Ik drink alleen nog maar water. Geen bamischijven meer, geen dames blanches. Het is een ramp."

  "Zo ging ik onlangs met Peter Maes iets eten in Blankenberge. Terwijl ik maar water zat te zuipen, zat hij alles 'in zijn mik' te gooien. Niet normaal. Echt een 'wereldgozer'."

  Het dieet van Boskamp mag dan wel drastisch veranderd zijn, zijn voetbaldieet is nog altijd overladen. "Ik ben direct weer naar het voetbal gegaan. Als ze dat ook nog hadden afgepakt, hadden ze me beter meteen kunnen wegstoppen."