• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zulte Waregem versterkt achterlinie met Labor

  Jeremy Labor komt over van AS Monaco.

  Zulte Waregem heeft een versterking voor de achterlinie gehaald. Jeremy Labor heeft een contract van een jaar getekend aan de Gaverbeek. De polyvalente verdediger komt over van AS Monaco, dat hem vorig seizoen uitleende aan tweedeklasser RWDM Brussels.

  De 22-jarige verdediger is een voormalige Franse jeugdinternational. Sinds 2007 lag hij in eigen land onder contract bij AS Monaco. Bij de eerste ploeg kon hij nooit helemaal doorbreken en vorig seizoen werd hij uitgeleend aan RWDM.

  Labor is ook dit seizoen te bewonderen op de Belgische velden. Hij tekent bij Zulte Waregem een eenjarig contract. "Het is tijd om de volgende stap te zetten in mijn carrière. Ik had onmiddellijk een goed gevoel bij de club en de coach."