• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Holsbeeck: "Hoop op witte rook bij Van Buyten"

  Herman Van Holsbeeck hoopt nog een tweede dossier af te ronden.

  Met Steven Defour heeft Anderlecht al een stevige transfer gerealiseerd, maar het huiswerk van het paars-witte bestuur lijkt nog niet klaar. Ook Daniel Van Buyten staat nog altijd op het verlanglijstje. Op de persvoorstelling van Steven Defour gaf manager Herman Van Holsbeeck wat toelichting.

  Maandagavond liet Anderlecht weten dat het "binnen 48 uur een antwoord van Van Buyten wou op het Brusselse voorstel". De landskampioen heeft nog niets van de verdediger gehoord, maar dat is volgens het bestuur logisch.

  "De voorzitter en ikzelf hebben de hele dag onze gsm uitgeschakeld", zegt manager Herman Van Holsbeeck. "Onze concentratie ging volledig naar de transfer van Steven Defour."

  "Maar ik heb gemerkt dat Daniel Van Buyten vandaag enkele keren geprobeerd heeft om mij te bellen. We zullen donderdag wel zien. Ik hoop dat er witte rook volgt, maar we zullen in elk geval zijn beslissing respecteren."