• home
 • video
 • pas verschenen

  Cofidis stopt straks als sponsor van de Beker van België

  Cofidis stopt na dit seizoen met sponsoring.

  De Belgische voetbalbeker zal na dit seizoen niet langer Cofidis Cup heten. Het Franse bedrijf houdt het na deze editie voor bekeken als hoofdsponsor. Cofidis was zeven jaar hoofdsponsor van het bekertoernooi.

  "De beslissing is een gevolg van een gewijzigde communicatiestrategie bij Cofidis. Toch blikt het bedrijf met zeer veel voldoening terug op de voorbije zeven jaar. We willen Cofidis van harte bedanken voor de steun van de voorbije jaren", klinkt het bij de voetbalbond.

  Bij de oetbalbond gaan ze nu op zoek naar een nieuwe partner. "De KBVB zal zich volgend seizoen buigen over het nieuwe lastenboek gelinkt aan de toekenning van de tv-rechten, alsook over de zoektocht naar een nieuwe commerciële partner."