• home
 • video
 • pas verschenen

  Najar: "Ik speel tegen mijn zin op de rechtsachter"

  Najar speelde tegen Moeskroen-Péruwelz voor het eerst op rechtsachter.

  Door de afwezigheid van Anthony Vanden Borre moest middenvelder Andy Najar depanneren op de rechtsachter tegen Moeskroen-Péruwelz. "Ik speel daar tegen mijn zin", klinkt het in de Mediahuis-kranten.

  Hij speelt er dan wel niet graag, toch maakte de jonge WK-ganger een goede indruk in de verdediging. Ondanks zijn statuut als verdediger, zou hij liever enkele linies naar voor spelen, in het aanvallende compartiment van zijn team.

  "Ik werd als rechtsachter opgeleid in de VS, maar ik voetbal er een beetje tegen mijn natuur. Ik ben een offensieve speler en kan mij enkel uitleven als ik constant mag aanvallen en doelgevaar kan creëren."

  "Ik bid elke dag dat er zo snel mogelijk een nieuwe rechtsachter komt. Of het moet zijn dat Anthony Vanden Borre sneller terugkomt. Tot dan help ik de ploeg uit de nood waar de trainer me nodig heeft."