• home
 • video
 • pas verschenen

  Westerlo rekent op Aoulad voor goals in eerste

  Aoulad scoorde vorig seizoen negen keer voor STVV.

  Westerlo heeft met Mohammed Aoulad nog een speler weggeplukt uit tweede klasse. De 23-jarige aanvaller komt over van STVV en tekende voor twee jaar. Enkele dagen geleden vond de promovendus ook al Nils Schouterden bij Eupen.

  Aoulad voetbalde in de jeugd bij Anderlecht en Brussels. Hij debuteerde voor die laatste in tweede klasse in het seizoen 2010-2011. In 2012 nam Anderlecht hem over van Brussels, maar leende hem meteen uit aan Charleroi.

  Daar ging hij in de clinch met coach Yannick Ferrera en manager Mehdi Bayat en moest hij na amper tien matchen bij de winterstop ophoepelen. In de tweede seizoenshelft hielp hij Waasland-Beveren in eerste houden.

  STVV kocht hem vorig seizoen van Anderlecht voor drie jaar, maar na eentje gaat het dus alweer naar elders.