• home
 • video
 • pas verschenen

  Twitter lacht zich een kriek met Engeland en omhelst Suarez

  Veel commentaar op Twitter over Engeland-Uruguay.

  De Engelsen zitten diep in de grond na de nederlaag tegen het Uruguay van orkestmeester Luis Suarez. Gary Lineker ("Doe het! Geloof erin!" eindigt in "Afschuwelijke verdediging") en Nigella Lawson ("Een troost-ijsje") twitteren de frustraties van zich af.

  Elders lachen ze zich een kriek met het tweede verlies van Rooney en co. Vooral in Duitsland kunnen ze hun lach nauwelijks inhouden. Het leedvermaak uit zich in een massa tweets, waarvan we er hieronder een paar op een rijtje gezet hebben. 

  Maar de Engelsen zelf kennen er ook iets van. Met de nodige zelfspot, krantenpagina's en cartoons nemen ze hun ploeg op de korrel. BBC-presentator Jeremy Clarkson doet vrolijk zijn duit in het zakje.