• home
 • video
 • pas verschenen

  Ontevreden kampeerders op Devillage vergoed

  Te weinig sanitair en een haperende wifi-verbinding in Devillage.

  Heel wat Belgische supporters zijn niet te spreken over het Belgische fandorp Devillage. De betrokken partijen, onder wie de KBVB, beloven de kampeerders financieel te vergoeden.

  Het regende de laatste dagen klachten van ontevreden supporters over het Devillage. Het sanitair was gebrekkig en de stroom en wifi zijn helemaal niet zoals je op een luxecamping kunt verwachten.

  De misnoegde fans, die veel geld hebben betaald voor hun slaapplaats, krijgen als compensatie 50 euro per nacht per persoon. Intussen wordt voortgewerkt om het sanitair en de gebrekkige wifi, de twee voornaamste pijnpunten, te optimaliseren.

  Om het Devillage op poten te zetten had de Belgische voetbalbond een deal gesloten met Oranjecamping, een organisatie die al jaren zulke campings opstelt voor Nederlandse fans op grote toernooien. "Er zijn dingen niet goed gegaan en dat proberen we nu zo snel mogelijk op te lossen", luidt het.