• home
 • video
 • pas verschenen

  Gilbert opent fietswinkel in Monaco

  Gilbert wil na zijn carrière niet in het zwarte gat tuimelen.

  Philippe Gilbert denkt al aan het leven na de topsport en opent een fietswinkel in Monaco. In "The Bikeshop by Philippe Gilbert" zal Gilberts vrouw Patricia in de huid van verkoopster kruipen.

  Op de dag dat de Tour in gang geschoten wordt, viert Philippe Gilbert zijn 32e verjaardag. De ex-wereldkampioen nadert dus zoetjesaan de herfst van zijn carrière, maar het zwarte gat na de topsport wil Gilbert absoluut vermijden.

  In Monaco zal de BMC-renner straks met zijn eigen fietswinkel kunnen pronken: The Bikeshop by Philippe Gilbert. "Het wordt een doorstart van een zaak die voormalig rallyrijder Gilles Panizzi ruim een jaar geleden opende", vertelt Gilbert.

  Collega's Hushovd, Pozzato en Steegmans sprongen er al geregeld binnen, net als Formule 1-rijders Button, Hamilton en Rosberg. Ook Prinses Charlene van Monaco kwam er al eens langs om een fiets aan te schaffen voor haar broer.