• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ramires wordt geschorst tot het einde van het seizoen

  Ramires komt dit seizoen niet meer in actie in de Engelse competitie.

  De Engelse voetbalbond heeft Chelsea-middenvelder Ramires voor vier wedstrijden geschorst voor een elleboogstoot in de wedstrijd tegen Sunderland. Door de schorsing mist de Braziliaan het competitieslot in Engeland. Er zijn nog maar drie speeldagen in de Premier League.

  Chelsea verloor afgelopen weekend verrassend in eigen huis van Sunderland met 1-2. Ramires deelde tijdens de wedstrijd een elleboogstoot uit aan Sunderland-speler Sebastian Larsson. De scheidsrechter had de fase niet gezien, maar de voetbalbond straft Ramires op basis van de televisiebeelden.

  Ramires aanvaardt zijn schorsing van vier speeldagen en mist daardoor de spannende ontknoping van de competitie. Chelsea staat momenteel tweede in de stand. Het heeft vijf punten minder dan Liverpool. Zondag gaat Chelsea op bezoek bij Liverpool.