• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Maandag vervolg licentiezitting Antwerp

  CEO Gunther Hofmans hoopt op een goede afloop voor zijn club.

  Na drie uur zetelen is de zitting van Antwerp bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) stopgezet. De tweedeklasser moet extra documenten bezorgen. Maandagavond pikken het BAS en Antwerp de draad weer op.

  Antwerp heeft zich vanmiddag in beroep verdedigd bij het BAS. De tweedeklasser wil via het arbitragehof een licentie betaald voetbal verkrijgen voor volgend seizoen.

  Een zware kluif. Na ruim drie uur waren de debatten nog steeds niet gesloten. Het BAS besliste daarom, op verzoek van Antwerp, om de zitting stop te zetten en maandag om 21u de draad weer op te pikken.

  "Wij hebben onze pleidooien kunnen houden zoals wij dat wilden", zegt Gunther Hofmans, CEO van Antwerp. "Maar we moeten nog een aantal documenten aanleveren tegen maandag. Welke documenten dat zijn gaan we voor ons houden. Dat is interne keuken."

  Ondanks de penibele situatie heeft Hofmans hoop op een goede afloop. "Hoe ik me voel na deze zitting? Wel, wij hebben er een goed oog in en we blijven rotsvast geloven in een goede afloop van dit licentieverhaal."