• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bobsleeteam zkt. explosieve vrouwen

  De Belgian Bullets zoeken nieuwe atleten om hun team te versterken.

  De bobsleemeisjes van de Belgian Bullets zijn op zoek naar nieuwe remmers om hun team te versterken. "Ben jij van nature sterk, explosief, snel en heb je een goeie dosis lef? Aarzel dan niet om ons te contacteren!"

  Elfje Willemsen (foto), uithangbord van de Belgian Bullets, lanceerde vandaag een oproep om vrouwen warm te maken voor de bobsleesport.

  "In 2007 begon ons succesverhaal en drie jaar later konden wij onze droom al werkelijkheid maken. We behaalden een 14e plaats op de Olympische Winterspelen in Vancouver en in Sotsji was een 6e plaats de kers op onze taart", klinkt het verkooppraatje.

  "Wie weet wat we samen kunnen bereiken in 2018", gaat het verder. "Je hoeft zelfs geen topsporter te zijn, misschien heb je wel verborgen talenten waarmee je ons team kan versterken op de volgende Olympische Spelen!"

  Zeven jaar geleden hoorden we voor het eerst van de Belgian Bullets. Enkele vrouwelijke atleten uit andere disciplines beantwoordden de oproep om een Belgisch bobsleeteam te vormen. De meisjes konden sinds 2007 al heel wat successen op hun naam schrijven.