• home
 • video
 • pas verschenen

  Schumacher toont voor het eerst teken van leven

  Schumacher wordt door de artsen geleidelijk aan uit zijn coma gehaald.

  Het gaat de goeie kant op met Formule 1-legende Michael Schumacher. Volgens zijn manager zou hij "af en toe bij bewustzijn" zijn. Schumacher ligt al drie maanden in een coma na een ski-ongeluk.

  Sinds eind december ligt Michael Schumacher in het ziekenhuis na een noodlottige botsing tijdens het skiën. Twee maanden geleden lieten de dokters de Duitser geleidelijk aan uit zijn coma ontwaken.

  Volgens zijn manager Sabine Kehm neemt de hoop toe dat Schumacher binnenkort definitief wakker wordt. "Michael maakt vooruitgang. Dat stemt ons hoopvol", klinkt het in een statement.

  "Hij toont af en toe tekenen dat hij weer bij bewustzijn komt en aan het ontwaken is." Eerder deze week waren er al bemoedigende signalen over de toestand van de zevenvoudige wereldkampioen Formule 1.

  Toch wil de entourage van Schumacher zich niet uitspreken over de mogelijke toekomst van de 45-jarige Duitser. "Maar we blijven aan zijn zijde tijdens dit lange en moeilijke gevecht, samen met de mensen van het ziekenhuis in Grenoble."