• home
 • video
 • pas verschenen

  Ibrahimovic staat een maand aan de kant

  Ibrahimovic viel kort na de 2-1 uit.

  PSG zal minstens vier weken niet op de kunstjes van Zlatan Ibrahimovic kunnen rekenen. De Zweedse topspits viel woensdag tegen Chelsea uit met een dijblessure en mist dus zeker de terugmatch in Londen volgende week.

  Ibrahimovic viel woensdag na ruim een uur uit. De Zweed greep naar zijn rechterdij en strompelde van het veld. PSG had net daarvoor de 2-1 gescoord en zou zijn bonus met een goal in de laatste minuten nog comfortabeler maken.

  Maar die 3-1-voorsprong zal het volgende zonder Ibrahimovic moeten verdedigen in Londen, want de sterspeler is minstens vier weken out, meldt PSG. Als PSG doorstoot, mist Ibrahimovic wellicht ook de halve finales van de Champions League.