• home
 • video
 • pas verschenen

  Skicrosser scheert gigantische baard af voor goede doel

  De Australiër Grimus liet twee jaar zijn baard staan voor het goede doel.

  Anton Grimus gaat zaterdag in Sotsji zijn impressionante baard afscheren voor het goede doel. De Australische freestyleskiër liet zijn baard twee jaar staan, maar daar komt dus binnenkort verandering in. Hij verzamelde ondertussen ongeveer 9.000 dollar.

  Toen Anton Grimus hoorde dat zijn Australische ploeggenoot Scott Kneller een liefdadigheidsorganisatie had opgericht ter nagedachtenis van zijn overleden vader, besloot Grimus zijn baard twee jaar lang niet te scheren om zo wat geld in te zamelen.

  Kneller is blij met het initiatief van zijn goede vriend Grimus en plaagt hem in aanloop naar de scheerbeurt. "Grimus is een zeer knappe man onder die weelderige baard. Ik ben er zeker van dat hij overstelpt zal worden door de vrouwen wanneer zijn baard weg is."