• home
 • video
 • pas verschenen

  Boskamp trekt het hemd van De Vlieger bijna aan flarden

  "Zeg het!", "Zeg het!", roept Boskamp naar De Vlieger.

  Swansea-Napoli was een onderhoudend duel in de Europa League, maar in de Sporza-studio sprongen de vonken er pas echt vanaf. Johan Boskamp en Geert De Vlieger, de analisten met dienst, zijn de hoofdrolspelers.

  De liefde van de man gaat door de maag en bij Johan Boskamp is dat een Rotterdamse. Zijn liefde voor Feyenoord is zo vanzelfsprekend dat hij ook van anderen verwacht dat ze de grootmacht met het nodige respect behandelen.

  In de Sporza-studio kwam het donderdagavond op een bepaald moment tot een confrontatie tussen de twee toen Boskamp De Vlieger het heilige woord "Feyenoord" wilde ontlokken. "Niets is sterker dan dat ene woord...", zingt Boskamp. "Zeg het! Zeg het!"

  Als wij in de schoenen van De Vlieger hadden gestaan, hadden we meteen "Feyenoord" geroepen. Dan hadden we tenminste ons hemd nog op een fatsoenlijke manier kunnen dragen.

  Karl Vannieuwkerke filmt het onderonsje met zijn smartphone:

  "Niets is sterker dan dat ene woord: Feyenoord" (Lee Towers)