• home
 • video
 • pas verschenen

  Leye traint opnieuw mee bij Zulte Waregem

  Leye stond zes maanden aan de kant met een knieblessure.

  Mbaye Leye heeft de groepstrainingen bij Zulte Waregem hervat sinds hij een zware knieblessure opliep in de wedstrijd tegen Oostende op 25 augustus 2013. "Het doet deugd om me weer volledig voetballer te voelen", zegt Leye op de website van Essevee.

  "Ik heb zo'n zes maanden niet met de groep getraind. Maar ik zie licht aan het einde van de tunnel. Ik relativeer altijd. Die blessure is me overkomen, het moest zo zijn. Ik kijk altijd vooruit. Ik heb maanden gewerkt om sterker terug te komen."

  "Ik ben mijn familie, de club, de medische staf, alle trainers, de ploegmaats en de supporters heel dankbaar. Iedereen stond klaar voor mij."

  "Ik heb nog tijd nodig, ik ben nog geen 100 procent", tempert Leye de verwachtingen. "Ik wil me verder klaarstomen. Maar ik sla geen etappes over en ik volg nauwgezet een schema. Ik heb goed werk geleverd tot nu toe, maar moet nog hard verder blijven werken."