• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Goffin neemt deel aan kwalificaties Australian Open

  Goffin en vier andere Belgen beginnen vanaf morgen aan de kwalificaties.

  David Goffin zal morgen deelnemen aan de kwalificaties voor de Australian Open. Goffin was lange tijd onzeker door een verrekking aan zijn dij. Nog vier Belgische mannen proberen een plaats op de hoofdtabel af te dwingen.

  Op de Challenger van Noumea liep David Goffin (ATP-111) een verrekking aan zijn dij op. De beste Belgische tennisser moest mogelijk passen voor het eerste grandslamtoernooi van het jaar, maar zal vanaf morgen toch deelnemen aan de kwalificaties. Geen enkele Belg kon zich rechtstreeks plaatsen voor de hoofdtabel.

  De Belgische mannen in de kwalificaties

  • David Goffin (ATP-111) - Lorenzo Giustino (Ita/ATP-237)
  • Ruben Bemelmans (ATP-148) - Filip Peliwo (Can/ATP-266)
  • Niels Desein (ATP-198) - Matt Reid (Aus/ATP-228)
  • Kimmer Coppejans (ATP 246) - Marius Copil (Roe/ATP138)
  • Germain Gigounon (ATP-243) - Akira Santillan (Aus/ATP-1.784)