• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ancelotti: "Lopez keept gewoon heel goed"

  Iker Casillas komt voorlopig niet aan de bak bij Real Madrid.

  José Mourinho ontketende vorig seizoen een storm bij Real Madrid door monument Iker Casillas op de bank te zetten. Maar ook de nieuwe trainer Carlo Ancelotti plooit voorlopig niet onder de druk van de Madrileense pers om Casillas op te stellen. Ook de minzame Italiaan geeft de voorkeur aan Diego Lopez.

  "Diego Lopez stond de eerste wedstrijd tussen de palen en hij deed het heel goed. Hij keepte ook onze tweede match, zoals iedereen gezien heeft. Hij is gewoon heel goed bezig, meer is er niet", zegt Ancelotti.

  De druk van de pers om Casillas weer op te stellen is moordend, maar daar maalt de door de wol geverfde Ancelotti niet om. "Druk hoort erbij. Daar moet je als trainer mee omgaan. Ik heb zelfs druk nodig om mijn werk te kunnen doen. Druk is mijn brandstof."