• home
 • video
 • pas verschenen

  Kawashima: "België is niet mijn eindstation"

  Vorig seizoen was Eiji Kawashima wel eens een onzekere factor in het doel van Standard, maar dankzij enkele goeie prestaties lijken de twijfels over de Japanner vervlogen. "Ik voel me nu pas echt goed bij Standard", vertelt de Japanner in de kranten.

  Eiji Kawashima schrijft zijn goede prestaties toe aan de Confederations Cup, waar hij tussen de palen stond bij Japan. "Dat toernooi was geen succes. Zodra ik terug was in Luik, heb ik snel de knop omgedraaid. Succes oogsten met Standard was het beste middel om de Confederations Cup van me af te zetten", vertelt de Japanner.

  "Het klikt ook heel goed met de nieuwe keeperstrainer Jos Beckx. Hij kan alle keepers beter maken. Daarvan wil ik profiteren. Ik voel me pas nu goed in mijn vel bij Standard."

  "Een transfer? Torino was even geïnteresseerd, maar ik focus me nu op Standard. Ik wil absoluut de poulefase van de Europa League halen. Dan is er voor mij geen reden om te vertrekken. In de EL kan ik mij in de kijker spelen en mijn plaats op het WK veiligstellen."

  "België is niet mijn eindstation. Ik ben 30 en ik moet dus niet meer lang wachten om een volgende stap te zetten. Als ik me kan tonen op het WK kan het snel gaan. Dit seizoen moet een springplank worden voor een volgende stap in mijn carrière."