• home
 • video
 • pas verschenen

  Tadic: "Heb mijn ploegmaat Chadli gewaarschuwd"

  Dusan Tadic (r) in actie tegen Kroatië.

  Voor Servië wordt het heel moeilijk om het WK in Brazilië nog te halen. Maar de spelers willen er vrijdag alles aan doen om het België moeilijk te maken.

  "We spelen onze beste wedstrijden tegen sterke tegenstanders", Tadic in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. "En België is ongetwijfeld een van de topploegen in Europa op dit moment. Dat geeft ons moed."

  "Ik ken de Belgische spelers allemaal, het zijn ook individueel toppers. Het wordt loodzwaar. Maar wij hebben ook veel kwaliteit en dat zullen we bewijzen."

  Als hij alle Belgen kent, wie vindt hij dan de beste? "Ik heb het wel voor mijn ploegmaat Chadli. En niet alleen omdat het een toffe gast en goeie vriend is, ook omdat hij een heel goeie voetballer is. En ik kan het weten, want ik train elke dag met hem."

  Hebben Chadli en hij het met mekaar over de wedstrijd van vrijdag gehad? "Heel kort. Hij zei dat België moet winnen om op kop te blijven. Ik heb geantwoord dat het een heel moeilijke opdracht zal zijn."

  Tadic weet ook dat het stadion al weken uitverkocht is. Vreest hij de Belgische twaalfde man? "Dat hoeft geen probleem te zijn. Ik hou wel van wat ambiance."