• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Seizoen is afgelopen voor Bayern-speler Kroos

  Toni Kroos moest al na een kwartier naar de kant.

  Toni Kroos, de offensieve middenvelder van Bayern München, heeft dinsdag in de kwartfinales van de Champions League tegen Juventus (2-0) een spierscheuring in de adductoren opgelopen. De Duitse international ligt zes tot acht weken in de lappenmand.

  Toni Kroos blesseerde zich dinsdag al in het openingskwartier en werd vervangen door Arjen Robben.

  "Dit is heel zuur", reageert Bayern-coach Jupp Heynckes. "De komende twee maanden wordt er veel beslist, maar het zal lang duren vooraleer Kroos opnieuw inzetbaar is."

  Bayern kan dit seizoen veel prijzen pakken. Volgend week aast de club op een 23e titel in Duitsland. In de beker is Bayern een van de vier overgebleven teams en in de Champions League staat de club met één been in de halve finales.