• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Ze moeten de Gouden Bal naar Messi vernoemen"

  Lionel Messi (l) en Zlatan Ibrahimovic (m) bij Barcelona.

  Vanavond ontvangt Zlatan Ibrahimovic zijn ex-ploeg Barcelona in de kwartfinales van de Champions League. Op de persconferentie had de topspits van Paris Saint-Germain een mooi compliment voor Lionel Messi.

  Zlatan Ibrahimovic speelde in het seizoen 2009-2010 voor Barcelona, maar bewaart geen goede herinneringen aan die periode. Toch was hij opvallend positief op de persconferentie.

  "Barcelona is zonder twijfel de beste ploeg van het moment, misschien wel het beste team dat ooit op deze planeet gevoetbald heeft", zei Ibrahimovic.

  "Messi is de beste speler ter wereld. Ze kunnen de Gouden Bal beter naar hem vernoemen. Hij gaat die vast en zeker nog winnen."

  "Het wordt een zware wedstrijd. Barcelona houdt de bal graag bij, maar wij spelen thuis en zullen de bal ook willen. Dat wordt een uitdaging."

  Barcelona-coach is terug

  Tito Vilanova keert vanavond terug op de bank bij Barcelona. De 44-jarige coach was de voorbije maanden afwezig wegens een kankerbehandeling in de Verenigde Staten. Tegen Paris Saint-Germain neemt hij het roer weer over van zijn assistent Jordi Roura.