• home
 • video
 • pas verschenen

  Pandev: "Skopje is voor veel landen lastig"

  Goran Pandev maakt het mooie weer in de spits van Napoli.

  De ster bij Macedonië is Goran Pandev. De Napoli-spits won in 2010 met Inter titel, beker en Champions League. In de Champions League-finale klopte hij toen... Daniel Van Buyten en Bayern. Morgen loeren Pandev en co op de tegenaanval.

  Pandev heeft niets dan lof voor de Rode Duivels in de kranten. "België heeft een schitterende generatie.,Het is een bijzonder complete ploeg. De spelers kennen elkaar door en door omdat ze al vijf jaar samenspelen. België is de toekomst van het interlandvoetbal."

  Pandev voorspelt de Belgen morgen wel een moeilijke avond. "Ik denk dat wij mee zullen bepalen wie de poule wint. Skopje is voor veel landen een lastige opdracht. Kroatië won hier, maar met veel geluk. Wij verdienden niet te verliezen."

  "België is de sterkste ploeg van de poule, beter dan Kroatië, maar dat staat in het voetbal niet garant voor de zege."

  Pandev weet wat hem en zijn ploegmaats twee keer te wachten staat. "We zullen veel moeten lopen." Hij weet echter ook waar hun kansen liggen. "De Belgen willen winnen en zullen dus de bal opeisen. Daardoor kunnen wij op de tegenaanval loeren. Dat is ons geliefkoosde spel."