• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard: "Wil lijn van bij Chelsea doortrekken"

  "Met onze kwaliteiten moeten we Macedonië gewoon verslaan", zegt Eden Hazard.

  Eden Hazard blaakt van het vertrouwen na zijn sterke prestaties bij Chelsea de afgelopen weken. Vrijdag wil hij met de Rode Duivels ook schitteren bij Macedonië. "We moeten ruimte zoeken, kansen afdwingen en scoren", doet hij het strijdplan uit de doeken.

  "Een match op verplaatsing is altijd zwaar. Het maakt niet uit of het nu bij Servië, Kroatië of Macedonië is", zegt Hazard.

  "Pandev is de ster van de Macedoniërs. De rest van hun team ken ik niet, maar ze hebben een sterk blok. Ook de sfeer in het stadion zal het ons lastig maken."

  "Wij moeten onze kwaliteiten gebruiken. We moeten ruimte zoeken, kansen afdwingen en scoren. "We mogen Macedonië niet onderschatten. We moeten van de eerste tot de laatste minuut geconcentreerd zijn."

  "Een vier op zes zou geen drama zijn. Zelfs als we vrijdag zouden verliezen, is het nog niet voorbij. Maar met onze kwaliteiten moeten we Macedonië gewoon verslaan. Als we niet winnen, zou ik ontgoocheld zijn."

  Hazard kreeg deze week lof van Frank Lampard, zijn teamgenoot bij Chelsea. "Complimenten doen altijd plezier. Zeker als ze komen van een van de beste spelers van de wereld."

  "Die lovende woorden geven mij extra motivatie. Mijn statistieken en spelniveau bij Chelsea zijn goed. Ik wil die goede lijn nu graag doortrekken bij de Rode Duivels. Er is geen reden waarom dat niet zou lukken."