• home
 • video
 • pas verschenen

  Tiger Woods en Lindsey Vonn zijn een koppel

  0 / 0
  Topgolfer Tiger Woods en skikampioene Lindsey Vonn hebben bekend dat ze "meer dan vrienden zijn". Op Facebook en via Twitter publiceerden ze foto's waarop ze samen pronken. Ze vragen ook om een kans te krijgen "als een gewoon koppel".

  Tiger Woods verklapte het nieuws, dat al even een hardnekkige roddel was, op Facebook. "Lindsey en ik zijn al langer vrienden, maar de laatste maanden groeiden we naar elkaar toe en nu daten we", zegt Woods.

  "We vragen om onze privacy te respecteren. We willen onze relatie als een gewoon koppel beleven en tegelijkertijd ook als atleten blijven presteren."

  Lindsey Vonn, die zwaar geblesseerd raakte op het WK skiën, kon ook niet langer zwijgen: "Het was geen goedbewaard geheim, maar ja: ik ben met Tiger Woods. Onze relatie maakt mij heel erg blij."