• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ramzy blijft Lierse-coach: "Vecht tot einde"

  De positie van Hany Ramzy was erg wankel geworden.

  De wegen van Lierse en coach/technisch manager Hany Ramzy scheiden dan toch niet. De positie van Ramzy was wankel geworden. Vorig weekend zakte Lierse naar de voorlaatste plaats in de stand. "Na interne gesprekken heeft de club besloten om voort te werken met Ramzy", klinkt het bij Lierse.

  "De technische staf, de spelers en iedereen van de club hebben hetzelfde doel: Lierse in eerste houden. Het is tijd om de gelederen te sluiten. Lierse hoopt dan ook alle supporters in deze moeilijke omstandigheden achter de ploeg blijven staan."

  In een videoboodschap op de website van Lierse doet Hany Ramzy een oproep. "Ik begrijp de reactie van de supporters, maar ik vraag hen om in deze moeilijke tijden achter de ploeg te staan."

  "Ik heb na zaterdag gepraat met mensen die Lierse goed kennen. Daarna heb ik besloten om te vechten tot het einde. We zitten in een situatie dat de naam van de coach of de spelers niet belangrijk is. Het enige dat telt is Lierse en hoe we de club in eerste kunnen houden."

  "Het is tijd dat iedereen rond de club elkaar steunt. Zaterdag is een belangrijke match en ik reken op die steun."