• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht neemt Suarez mee op stage

  Matias Suarez traint weer bij Anderlecht.

  Anderlecht vertrekt zaterdag met een verrassende gast op stage naar Turkije: Matias Suarez. De kranten weten dat de Argentijn daar met het oog op zijn transfer naar CSKA Moskou aan zijn revalidatie zal werken.

  Suarez ziet weer licht aan het einde van de tunnel na zijn knieoperatie in de zomer. "In Argentinië heb ik al met de bal getraind. Ik ben blij dat ik nu weer in een groep terechtkom die ik goed ken", zegt Suarez in Het Laatste Nieuws.

  De transfer van Suarez naar CSKA Moskou was al rond, maar de Russen vonden hem niet fit genoeg. In februari probeert Suarez voor de derde keer door de medische tests bij CSKA te geraken.

  Anderlecht hoopt zo'n 10 miljoen euro te ontvangen voor de Gouden Schoen.