• home
 • video
 • pas verschenen

  Kljestan: "Ik zie me hier lang blijven"

  Sacha Kljestan speelt sinds 2010 bij Anderlecht.

  Sacha Kljestan is in drie jaar een onmisbare pion geworden op het middenveld van Anderlecht. Na volgend seizoen loopt het contract van de Amerikaan af, maar als het van hem afhangt, blijft hij langer.

  Anderlecht en Kljestan onderhandelen over een contractverlenging. "Ik heb het naar mijn zin bij Anderlecht en in Brussel en zie me hier wel lang blijven", vertelde Kljestan aan Fox Sports.

  "Ik zie het ook altijd zo: als ik naar Italië, Engeland of Frankrijk zou gaan, is het hoogst haalbare voor mij wellicht een subtopper die misschien de Europa League haalt. Hier speel ik elke week met de titel als doel en heb ik de kans om elk jaar in de Champions League te spelen."