• home
 • video
 • pas verschenen

  Jaumin blijft vier jaar langer bij Den Helder

  Het huwelijk tussen Den Helder Kings en Jean-Marc Jaumin is een goed. In die mate dat de Belgische coach een nieuw contract voor vier jaar heeft getekend.

  De 42-jarige Jaumin heeft de Kings een paar maanden onder zijn vleugels. Na 17 matchen staat de club vijfde in de hoogste klasse van Nederland met 20 punten, acht punten minder dan koploper ZZ Leiden.

  "De club heeft haar plannen ontvouwd", zegt Jaumin. "Ik weet wat ze wil en zal er alles aan doen om die wensen te vervullen. Ik heb het enorm naar mijn zin bij de Kings en ben blij met deze overeenkomst. Dit is een prachtig project."

  De club is ambitieus. "We willen zo snel mogelijk meestrijden in de top 4 en ons meten met de Europese teams", vertelt sterke man Paul Mijnen. "Mensen die belangrijk zijn voor de club wil ik zo lang mogelijk vastleggen. Jean-Marc Jaumin bevalt me als coach en als mens. Ik ben tevreden over hem."