• home
 • video
 • pas verschenen

  Nicolas Colsaerts maakt nog drie plaatsen goed

  Nicolas Colsaerts is de nummer 34 van de wereld.

  Nicolas Colsaerts is op de 22e plaats geëindigd op het Phoenix Open-toernooi in Japan. Na een slotronde in par (71 slagen) kon de nummer 34 van de wereld nog drie plaatsen opklimmen.

  Nicolas Colsaerts begon als 25e aan de slotdag van het Phoenix Open-golftoernooi in het Japanse Miyazaki. Hij sloeg birdies (één slag onder par) op de holes 4, 6 en 18, maar moest vrede nemen met bogeys (één slag boven par) op holes 2, 12 en 13. Met een totaal van 71 slagen rukte de Ryder Cup-winnaar op naar de 22e plaats in het eindklassement.

  In de eindstand telt Colsaerts 15 slagen meer dan Luke Donald, die het toernooi van start tot finish domineerde. Voor de 34-jarige Engelsman is het zijn derde overwinning van het seizoen. Hij mag naar huis met een cheque van 386.680 euro.