• home
 • video
 • pas verschenen

  Berlusconi met helikopter op Milan-training

  Milan, woensdag de tegenstander van Anderlecht in de Champions League, speelt dit weekend op het veld van Napoli. Voorzitter Silvio Berlusconi zette vrijdag de spelersgroep op scherp. En dat deed hij zoals we van hem gewend zijn.

  Silvio Berlusconi landde met zijn helikopter pal naast het trainingsveld. De spelers onderbraken de training en na een rondje handjes schudden (foto) hield de voorzitter een monoloog van zo'n tien minuten.

  Milan beleeft een teleurstellend seizoen in de Serie A. Het team verloor al zes keer in 12 wedstrijden en kampeert momenteel op een troosteloze 13e plek, op 17 punten van leider Juventus.

  Coach Massimiliano Allegri ligt al weken onder vuur, maar Berlusconi had een duidelijke boodschap. "Als ik het zou willen, was Allegri hier nu niet. Als hij hier nog wel is, betekent dat dat hij op mijn steun kan rekenen."