• home
 • video
 • pas verschenen

  Balaban: "Wil graag weer in België spelen"

  Het contract van Bosko Balaban bij Selangor in Maleisië is afgelopen. De 34-jarige ex-speler van Club zoekt een ploeg in Europa. "België zou geweldig zijn", zegt hij.

  "Maleisië is niet gemakkelijk. Het is 35 graden en ik miste de voorbereiding. Maar toch maakte ik nog 20 doelpunten. Ik kan nog altijd scoren. Maar ik wil liever terug naar Europa. Mijn gezin woont hier", zegt Balaban in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

  "Het zou mooi zijn als ik weer in België zou kunnen spelen. Club Brugge? Dat zou fantastisch zijn. Club is mijn grote liefde. Ik ben de laatste die hen kampioen heeft gemaakt. Daar mijn carrière afsluiten is een droom."

  Antwerp: "We bekijken wat mogelijk is"

  Balaban wil graag weer voor Club Brugge spelen, maar Antwerp lijkt een meer realistische optie voor de Kroaat. "Hij is bij ons aangeboden en we moeten nu eens kijken wat mogelijk is", zegt Gunther Hofmans, bestuurder van Antwerp, in Gazet van Antwerpen.

  "We sluiten niks uit, maar we bekijken of hij financieel haalbaar is. En wil zo'n speler wel in de tweede klasse voetballen?"