PSV opnieuw leider na demonstratie tegen Heerenveen

zo 11 november 2012 18:48
PSV (archieffoto) wordt door deze overwinning opnieuw leider.
PSV heeft Heerenveen van het kastje naar de muur gespeeld. In Eindhoven werd het 5-1. Onze landgenoot Dries Mertens maakte het 2e doelpunt voor PSV. Door deze overwinning wordt PSV opnieuw leider.

PSV was stukken beter dan Heerenveen. Tegen de gang van het spel in kwam Heerenveen op voorsprong via De Ridder. Narsingh bracht PSV nog voor de rust langszij met een wippertje over de doelman.

Na rust was PSV heer en meester. Het diepte zijn voorsprong nog uit. Mertens maakte de 2-1 via een mooie krul en via goals van Wijnaldum en Matavz (2x) werd het nog 5-1.

Ook Ajax won zondag vlot op bezoek bij Zwolle: 2-4. Toby Alderweireld maakte de 0-1 met wat geluk. Na 26 minuten werd onze landgenoot echter uit voorzorg vervangen met een blessure aan zijn bovenbeen.