• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Wiggins: "Sorry voor mijn middenvinger"

  Bradley Wiggins was niet blij met de persaandacht aan zijn huis.

  Bradley Wiggins herstelt thuis nadat hij woensdag was aangereden op training. De 32-jarige Brit heeft sorry gezegd voor de middenvinger die hij opstak naar de pers. "Ik was moe en ik had veel pijn en ik wou snel naar binnen", zegt Wiggins.

  Bradley Wiggins heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag bij zijn thuiskomst van het ziekenhuis donderdag. De winnaar van de Tour toonde zijn middenvinger aan de fotografen aan zijn huis.

  "Ik wil mij verontschuldigen voor dat gebaar", zegt Wiggins in een boodschap op de website van Sky. "Ik was moe en ik had veel pijn en ik wou gewoon zo snel mogelijk naar binnen."

  "Dat betekent niet dat ik op die manier mocht reageren en daar heb ik ook spijt van."

  "Ik wil iedereen bedanken voor de woorden van steun in de afgelopen 48 uur. Ik voel me nu nog een beetje beurs, maar thuis zal ik snel herstellen. Ik kijk ernaar uit om snel opnieuw op mijn fiets te zitten en mijn voorbereiding op 2013 te kunnen hervatten."

  Sky: "Wiggins zal snel weer de oude zijn"

  Ondertussen herstelt Wiggins goed van de blessures die hij woensdagavond opliep toen hij op training werd aangereden door een bestelwagen. "Hij zal snel weer de oude zijn", zegt zijn ploeg.

  In het ziekenhuis werden bij Wiggins een gebroken rib, een gekneusde long, een ontwrichte vinger en veel schaafwonden vastgesteld. "Zijn lichte hoofdblessure is al volledig genezen."

  "Bradley rust nu uit bij zijn familie. De zwelling aan zijn vinger is al afgenomen. Maandag laten we nog een scan nemen van zijn  rib, maar zijn vinger moet niet onder het mes."