• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Suarez: "Had op meer empathie gerekend"

  "Anderlecht zal altijd mijn club blijven", zegt Suarez.

  Matias Suarez legt in Argentinië de laatste hand aan zijn revalidatie na zijn knieoperatie. Binnenkort vertrekt de Anderlecht-spits naar CSKA Moskou. Het Laatste Nieuws bezocht Suarez in Argentinië voor een uitgebreid interview.

  "De exacte datum ligt nog niet vast", zegt Suarez over zijn vertrek naar Rusland. "Ik wil eerst stevig op mijn benen staan. Maar het zal tussen 20 en 25 november zijn. Als alles goed gaat, teken ik op 15 december een contract bij CSKA Moskou."

  "De competitie wordt pas hernomen in maart, dus heb ik nog even de tijd om mij klaar te stomen voor de tweede helft van het seizoen."

  In een reportage van Sportweekend van begin september had Suarez al eens gezegd dat hij niks meer had gehoord van het bestuur van Anderlecht.

  "Ik heb niet de intentie om na te trappen, maar in die drie maanden dat ik in Argentinië ben, is het minste wat je mag verwachten toch een beetje empathie?", zegt Suarez nu.

  "Het Anderlecht-publiek zit in mijn hart en met heel wat spelers heb ik een hele goeie band. Anderlecht zal altijd mijn club blijven, maar de directie van de club is op menselijk vlak tekortgeschoten."