• home
 • video
 • pas verschenen

  Verheyen: "Dit Club zou ik niet willen trainen"

  Gert Verheyen is streng voor de spelersgroep van Club Brugge.

  Gert Verheyen zoekt de reden voor de slechte prestaties van Club Brugge niet bij de coach, maar wel bij de spelers. "Weten genoeg spelers wat je bij een topclub allemaal moet doen?", vraagt Verheyen zich af.

  "Je hebt voetbalkwaliteiten, maar bij een topclub heb je veel kwaliteiten nodig. En ik vraag me af of er bij Club genoeg spelers zitten die weten wat het is om bij een topclub te spelen", zegt het vroegere boegbeeld van Club Brugge in Terzake.

  "Weten ze wat je bij een topclub allemaal moet doen om tot goeie resultaten te komen en om de drie dagen een goeie prestatie af te leveren? Daar heb ik sterk mijn vragen bij."

  Terzake vroeg aan Gert Verheyen wat hij als eerste zou doen als hij nu de opvolger zou zijn van Georges Leekens. "Dat is heel moeilijk, ik zou het niet onmiddellijk weten. Met deze groep zou ik er ook niet aan willen beginnen. Echt niet", zegt Verheyen.

  Verheyen droeg tussen 1992 en 2006 het shirt van Club Brugge en speelde in die periode meer dan 400 wedstrijden voor Club. Hij was ook een jaar coach van de beloften van Club.