• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Licht valt uit: geen Argentinië-Brazilië

  Een deel van de verlichting viel uit.

  Een voetbalinterland tussen Argentinië en Brazilië is woensdagnacht niet kunnen doorgaan. De match, die zonder internationals uit Europa gespeeld zou worden, moest het ook zonder licht doen. En dat vond de scheidsrechter een brug te ver.

  Brazilië (o.a. met Neymar) en Argentinië stonden vannacht klaar voor de terugmatch in de Superclasico de las Americas. Brazilië had thuis met 2-1 gewonnen en de Argentijnen wilden dat graag rechtzetten in het  stadion van Resistencia.

  Maar bij de nationale hymnes viel een deel van de verlichting plots uit. De elektriciteitsproblemen ontstonden na een brand in een generator. Een uur later was het nog niet hersteld en stelde de ref de match uit. Misnoegde fans gooiden nog vanalles op het veld.