• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Wauters en Seattle dwingen een derde match af

  Ann Wauters (in vrijdagmatch) speelt maar 8'23", goed voor 1 punt, 1 assist en 1 rebound.

  Ann Wauters en co blijven in de running in de WNBA-play-offs. Seattle klopte Minnesota met 86-79 na twee verlengingen. Bij verlies was Seattle uitgeschakeld.

  Net als vrijdag begon Wauters ook zondag op de bank. Toen kwam ze nog bijna 19 minuten in actie, nu was haar speeltijd minder dan de helft. In 8 minuten 23 seconden was onze landgenote goed voor 1 punt, 1 assist, 1 blok en 1 rebound.

  De wedstrijd was erg spannend: liefst elf keer wisselde het commando van kamp. Met een driepunter op iets meer dan een seconde van het einde sleepte sterspeelster Lauren Jackson er verlengingen uit voor Seattle (70-70).

  Wright deed hetzelfde met een driepunter in de eerste verlenging voor Minnesota (75-75). In de tweede verlenging maakte Bird met twee "bommen" het verschil. Met haar 22 punten mag Sue Bird de matchwinnaar voor Seattle genoemd worden.

  Minnesota speelt dinsdag het derde en beslissende duel in eigen huis. Het kan het eerste team worden sinds Los Angeles in 2002 dat zijn titel verlengt. Los Angeles won trouwens al zijn halve finale in de Western Conference en wordt dus de opponent van Seattle of Minnesota.

  Western Conference

  Halve finales (best-of-three): 1-1

  - Zondag:
  Seattle - Minnesota 86-79
  - Vrijdag:
  Minnesota-Seattle 78-70