• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vadis Odjidja moet bij Club Brugge blijven

  De transfer van Vadis Odjidja naar Everton gaat niet door. De Engelse club was te laat met het papierwerk, heeft de FIFA beslist. Odjidja blijft zo bij Club.

  Everton, de club van Marouane Fellaini en Kevin Mirallas, probeerde in de slotminuten van de transfermarkt op 31 augustus Vadis Odjidja los te weken bij Club Brugge. De Engelse club had een akkoord met Club over een uitleenbeurt met optie tot aankoop, maar het papierwerk raakte te laat bij de FIFA.

  "Ik wist dat dit kon gebeuren want Everton had zich pas heel laat gemeld", zegt Odjidja. "Het is ook logisch dat Club me niet voor eender welk bedrag wilde laten gaan. Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet graag in de Premier League zou spelen. Maar ik kijk nu vooruit en weet dat er nog kansen zullen komen als ik bij Club een hoog niveau haal."

  "Er is veel mogelijk bij dit Club Brugge en ik wil daar echt mijn bijdrage aan leveren. Ik zal tonen dat ik een meerwaarde kan zijn voor deze club."

  Manager Vincent Mannaert: "De onduidelijkheid is nu weg. Vadis blijft bij ons en zal eerstdaags opnieuw aansluiten bij de groep. Hij kan nu zijn hoofd vrijmaken en toeleven naar de komende opdrachten met Club."

  "De laatste dagen waren hectisch voor hem en het is normaal dat je als speler gecharmeerd bent als een club uit een grote competitie interesse toont. En die interesse zal ook blijven, want Odjidja zal Club dit seizoen nog grote diensten bewijzen. Daar ben ik zeker van."