• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club houdt hoofd hoog na CL-uitschakeling

  Vleminckx maakt duidelijk dat Kopenhagen Club niet kapot kan krijgen.

  Club Brugge werd gisteren door Kopenhagen uit de play-offs van de Champions League gehouden. De spelers maken op Twitter duidelijk dat ze de moed niet laten zakken. Zo reed Björn Vleminckx op de tonen van "Wij zullen doorgaan" van Ramses Shaffy naar het stadion.

  Nog Club-spelers op Twitter:

  • Jordi Figueras (@jfigueras21): I'm broken! This night i couldn't sleep, yesterday i felt myself like nothing... Now we have to get up and we have to show who we are... (Ik ben kapot. Ik kon niet slapen, voelde me gisteren niets waard. Nu moeten we opstaan en tonen wie we zijn)
    
  • Ryan Donk (@Ryan_Donk18) We must remain a tight group, stay united and demonstrate that we aim to keep our feet on the ground and our chins up. (We moeten een hechte groep blijven en tonen dat we met onze voeten op de grond kunnen blijven en onze kin omhoog houden)