• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Rosenberg wordt ploegmaat van El Ghanassy

  Vorig seizoen eindigde West Bromwich op de tiende plaats.

  Markus Rosenberg speelt vanaf volgend seizoen voor West Bromwich Albion. De Zweedse spits tekende een overeenkomst van drie seizoenen in Engeland. Daar zal hij Yassine El Ghanassy tegen het lijf lopen.

  “Markus had verschillende aanbiedingen, maar West Bromwich was zijn eerste keuze. Hij is erg gemotiveerd om zichzelf te bewijzen”, zegt manager Steve Clarke op de clubwebsite. Rosenberg is de vierde aanwinst voor West Brom. Eerder deze zomer trok het onder meer Yassine El Ghanassy van Gent aan.

  Bij Werder Bremen werd het contract van Rosenberg niet verlengd. De 29-jarige Zweedse spits speelde eerder bij Ajax en Santander. Hij kwam al 33 keer voor zijn land uit en was er ook bij op het EK in Polen en Oekraïne.