• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Källström ruilt Lyon voor Spartak Moskou

  De Zweedse international (l) zet zijn carrière voort in Rusland.

  De Zweedse middenvelder Kim Källström trekt naar Rusland. De 29-jarige international verlaat Lyon en gaat bij Spartak Moskou aan de slag. Vorig seizoen eindigde Moskou op de tweede plaats in de competitie.

  Na zes jaar verlaat Kim Källström Frankrijk en Lyon. De Zweedse middenvelder trekt naar Rusland. Spartak Moskou betaalde 3 miljoen euro voor de 29-jarige international. Hij tekende er een contract voor drie seizoenen. Eerder deze zomer nam Källström deel aan Euro 2012 en speelde er drie groepswedstrijden.

  Lyon had in 2006 aan Rennes 8 miljoen euro betaald voor de 95-voudige international. De polyvalente Zweed speelde 283 matchen in het OL-shirt, goed voor 22 goals, een 30-tal assists, twee titels en twee Franse bekers.