• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bradley Wiggins viert goud met drank

  Eens ferm op de lappen gaan na een reeks van topprestaties, het moet kunnen. Bradley Wiggins stortte zich na zijn gouden medaille in de tijdrit in het feestgedruis en ging een dronken nacht tegemoet. "Getting wasted", zo twitterde hij.

  Bradley Wiggins vierde zijn gouden medaille samen met zijn vrienden onder een mooi verlichte St Paul's Cathedral.

  Vooraleer helemaal op te gaan in het feestgedruis, stuurde hij nog een laatste bericht de wereld: "Well what a day, blind drunk at the minute and overwhelmed with all the messages, Thank you everyone it's been emotional X'. 

  Toch viel de kater vermoedelijk best mee, want de volgende ochtend was Wiggins er als de kippen bij om de Britse baanploeg veel succes te wensen.