Jacobs begint met spektakelzege bij Kopenhagen

ma 16 juli 2012 09:57
Ariël Jacobs zal zijn debuut als coach van FC Kopenhagen niet snel vergeten. Kopenhagen, met tien spelers, boog in het slotkwartier, een 0-2-achterstand om in een 4-2-zege in zijn eerste competitiematch tegen FC Midtjylland.

Na 71 minuten zag het er slecht uit voor Kopenhagen in zijn eerste wedstrijd in de Deense competitie. Het stond 0-2 voor Midtjylland en Claudemir kreeg rood.

Maar zes minuten later werd het al 2-2. Toen ook bij Midtjylland een speler werd uitgesloten zagen de 10.000 fans nog twee goals van het team van Jacobs.

"In de eerste helft hadden we te veel respect. We leken zelfs bang", zegt Jacobs.

"Na de rust leverden mijn spelers een geweldige prestatie. Ik moet ook onze supporters bedanken voor de fantastische steun."