• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard haalt Ogunjimi terug naar België

  Standard stelt Marvin Ogunjimi straks voor.

  Standard heeft de komst van Marvin Ogunjimi afgerond. Vanmiddag geeft Standard meer uitleg over de transfer. Ook de Fransman Frédéric Bulot is op weg naar Sclessin. Arnor Angeli trekt voor drie seizoenen naar Bergen.

  Standard stelt Marvin Ogunjimi vanmiddag voor. De 24-jarige aanvaller ruilde in de winterstop RC Genk voor Mallorca. Ogunjimi sukkelde in Spanje met blessures en speelde er niet vaak.

  Ook de Fransman Frédéric Bulot (Caen) komt wellicht naar Standard. Standard zou 1,5 miljoen euro betalen voor de aanvallende middenvelder. "Zijn transfer is voor 99 procent rond", zegt sportief directeur Jean-François de Sart in de kranten.

  Belofte-international Bulot had vorig seizoen een basisplaats bij Caen in de Ligue 1. Het team kon de degradatie wel niet afwenden. De ex-speler van Monaco maakte vorig seizoen vier doelpunten.

  Angeli tekent voor drie jaar bij Bergen

  Bergen heeft Arnor Angeli overgenomen van Standard. De 21-jarige middenvelder ondertekende een contract voor drie seizoenen. "Ik ben blij dat ik bij een stabiele club zit", zegt Angeli.

  "Ik hoop dat ik onder een grote trainer zoals Enzo Scifo veel vooruitgang zal boeken."

  Angeli kreeg zijn opleiding bij Anderlecht en Brussels. Vorig jaar leende Standard hem uit aan Beerschot.