• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Sjevtsjenko is onzeker voor duel tegen Engeland

  Sjevtsjenko heeft water in zijn knie en mist mogelijk het cruciale duel tegen Engeland.

  Andrej Sjevtsjenko is er mogelijk niet bij in de beslissende match van Oekraïne tegen Engeland. Hij blesseerde zijn linkerknie en is twijfelachtig voor dinsdag.

  Sjevtsjenko kon zondag niet deelnemen aan de training van de Oekraïners in Donjetsk. De woordvoerder van de Oekraïense nationale ploeg gaf meer uitleg. "Hij heeft in de twee vorige wedstrijden een trap gekregen en er zit water in zijn knie."

  De 35-jarige Sjevtsjenko scoorde twee keer in de wedstrijd tegen Zweden. Als hij niet fit geraakt, vervangt Marko Devic van Metalist Kharkiv hem. Oekraïne moet absoluut winnen tegen Engeland om door te stoten naar de kwartfinales.