• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Eden Hazard is in het grootste geheim getrouwd

  Eden Hazard heeft nu ook officieel zijn liefde verklaard aan Natacha.

  Eden Hazard is stiekem in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Natacha. De plechtigheid vond al plaats op 26 april in Ecaussinnes. Iedereen werd met succes op het verkeerde been gezet.

  Natacha Van Honacker is al jaren de vriendin van de 21-jarige Hazard en ook de moeder van zijn zoon Yannis.

  Het huwelijk werd voltrokken door de burgemeester van Ecaussinnes, Béatrice Bulteau. Ze had in overleg met Hazard 9 juni aangekondigd als datum, om nieuwsgierigen op het verkeerde been te zetten.

  En dat is goed gelukt. Wie zaterdag in Ecaussinnes was  in de hoop een glimp op te vangen van het jonge voetbaltalent, kwam bedrogen uit.

  Burgemeester Bulteau is blij dat het plannetje heeft gewerkt: "Er is niets gelekt. De plechtigheid is in de intiemste kring gevierd."

  "Ze waren maar met zijn vieren op het gemeentehuis: het koppel en de twee getuigen. Zelfs hun ouders waren niet aanwezig" , vertelt ze aan Sudpresse.

  Bulteau houdt net zoals het koppel fijne herinneringen over aan het huwelijk. Ze benadrukt nogmaals de eenvoud van de plechtigheid. "Het was een huwelijk zonder toeters en bellen. Beiden waren erg sober gekleed. Ik denk dat ik me nog het meest had opgesmukt."

  De stad van de liefde

  Ondanks het bescheiden huwelijk was de ceremonie niet gemakkelijk te organiseren. "Hazard moest de datum enkele keren aanpassen door voetbalverplichtingen. Uiteindelijk is het een doordeweekse donderdagnamiddag geworden", aldus een opgetogen Bulteau.

  "Het was een grote eer om een voetballer van dat kaliber te mogen trouwen. Niet alleen voor mij, maar ook voor Ecaussinnes, ook wel de stad van de liefde genoemd."

  Eden Hazard is trouwens niet de enige voetbalnaam in het burgerregister van de stad in Henegouwen. Johan Walem, ex-Rode Duivel, is er geboren.

  Op het einde van deze maand trouwen Eden en Natacha voor de kerk in het zuiden van Frankrijk.