• home
 • video
 • pas verschenen

  Mario Balotelli speelt met zijn EK-kansen

  Italiaans bondscoach Cesare Prandelli dreigt ermee Mario Balotelli niet te selecteren voor Euro 2012. Zondag maakte de spits van Manchester City het opnieuw bont.

  Mario Balotelli beging tegen Arsenal enkele vuile overtredingen en kreeg rood. Prandelli had al eens gezegd dat hij zo'n gedrag niet tolereert. Zo liet hij Balotelli al eens thuis van een interland na een gemene trap.

  In een persbericht heeft de Italiaan zich al geëxcuseerd. "Ik heb veel spijt van wat er gebeurd is. Ik heb mijn team en coach Mancini in de steek gelaten. Ik heb al eens een afspraak met de nationale ploeg gemist door een stommiteit. Dat zou ik niet opnieuw doen. Ik hoop dat ik er in april bij ben", aldus Balotellli.

  Italiaans bondscoach Cesare Prandelli reageert: "Ik ga de beelden bekijken en zal op basis daarvan oordelen." Prandelli wil ook dat Balotelli zich publiekelijk excuseert.

  Bekijk ook de beelden van Balotelli's drieste acties in het "moment van de week" uit Extra time.